Kopačky

Kopačky

Anotace: ze života

Oči se zavřely, myšlenka povztává,
představy zmotnily, naděje zůstává.
Jako film života se sem promítá,
jako stín, který k ni zavítá.

Oči sní o chlapci, který milovat ji chtěl,
ona však netušila, jak rád by ji měl.
Zbytečně odlétl motýl půlnoční s představu svou,
zbytečně si zahrávala s prostou samotou.
To vše se vrací, to vše ji proklíná,
ona se však obrací a plamen lásky zhasíná.
Opustil ji, nechal ji být,
ona ale zármutku zůstala snít..

Stále si namlouvám, že to osud chtěl,
stále si vzpomínám na tu spoustu milovaných děl..

...
Autor Lykan, 26.04.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí