...Zlatá rybka...

...Zlatá rybka...

Anotace: a pořád a pořád dokola...ale..proč?

Každý den a každý večer
usedáš na stejném místě
Se smutným úsměvem
a to víš jistě..
že..

S toužebným výrazem,
prosíkem v očích,
házíš prut do vody
přestože tušíš
že..

tak jako včera
zase nic nechytíš...
Očima bloudíš
ve snech se ztrácíš
ale..
je to pryč..

zlatá rybka uplavala
..zas a znova?
pouhá slova..
ona už tu vážně není..

tak..
proč tu sedíš?
proč ji neupustíš v zapomění?
proč?
...proč?
...PROČ??

bez odpovědi..
se smutným úsměvem
každý den a každý večer
usedám
a
lovím dál...
Autor Black.Giraffe, 26.04.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě je tahle nejlepsí..pořád

03.02.2008 11:28:00 | Mania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí