Don´t speak, shadow brafe wishpering me away from you

Don´t speak, shadow brafe wishpering me away from you

Anotace: širá mlha toť zhouba mé duše.

V širé mlze na kolenou klečím,

klečí s rukama od krve a hlíny,

helma plná hlíny a krve leží,

leží a nic už neznamená,

neznamená nic než hlubokou bolest,

bolest ze smrti a krutosti lidské rasy,

ramena klesají mysl a páteř se bortí,

bortí se další krutostí lidské rasy,

padlí muži leží s očima nevidoucíma,

nevidoucíma a netušícíma co je potkalo,

nepřítel s nepřítelem leží vedle sebe,

vedle sebe jako bratři jedni,

ani jeden nuž neví kde jsou, co byli,

byli muži a teď jsou mrtvolamy.

Na kolenou klečím a samou bolestí a pohrdáním,

už nic necítím ani nevidím,

slzy kanou, kanou jak řeka proudí,

proudí mi z oči pln slz nic nevidím.

nevídím tu hrůzu kolem sebe,

tak se zvedám a snadějí pokračuji mlhou dál,

dál,dál že jednou klidu dojdu.
Autor SvenHassel, 27.04.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí