Únavný chaos

Únavný chaos

Anotace: Míváte někdy deprese? Občas to zní nějak takhle...

Šedý kanál chaosu,
čas padá do hlubin,
kámen padl na kosu,
vprostřed plných pastvin.

Jiskra přetížena,
kroky jsou smrtí,
násilná proměna,
prostorem letí.

Zmatená těžkost,
chybí dříví ohni,
roztříštěná kost,
tak mysl svou ohni.

Síla zhora do sna,
přichází a šílí,
mračna potu děsná,
na obzoru střílí.

Pohyb všechen utopen,
v bláznivé laguně,
úder cílem polapen,
oběť smrti v klíně.

A klíny v hranici,
hroutí se kamení,
do sebe kypící,
tak kde je řešení?
Autor Husky, 27.04.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí