Moje malá Julie

Moje malá Julie

Anotace: jak by asi bylo kdyby bylo, aneb vymyšlená a trochu smutná báseň o dvou podobách lásky..

Moje malá Julie

Ještě trochu noc...
hvězdy svítí jenom pro ni
a já si tímto stvořeníčkem
všechny svoje rány hojím

Dlouho byla jsem jen sama
dlouho trápilo se srdce mé
však přišlo jednou takhle zrána
vysvobození jménem Julie

Celý svět se rázem mění
ona je kus mě a tebe
konec je toho marného snění
Julii nám dalo samo nebe

Vím,možná že je trochu brzy
že volnost jsem si vzala
však ona usuší mé slzy
však ji jsem si už dlouho přála.

ach jo..proč to vždycky skončí špatně

Jednou si tak za mnou přišel
abys viděl naše dítě
ona spala tak šel si tiše
a tiše šeptáš ,,Miluji tě."

Najednou však zradu tuším
něco strašného má se stát
srdce nahlas nahlas buší
a přichází ten strašný zvrat.
začínám se vážně bát
,,Lásko promiň mě to mrzí
ale já se ještě nechci upoutat."

Pak otočíš se a pryč spěcháš
a nikdo už tě neslyší
jen s Julii malou mě tu necháš
jen ona můj smutek utiší

Další den ráno jsi s ní sám
naposled držíš ji v náručí
a já tady v zoufalství tiše se ptám
jestli bez táty žít se naučí...
Autor Malinka, 28.04.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nooo, vzhladom k tvojmu veku pozoruhodne zvolená téma...ale pekne spracovaná:-)

15.05.2007 18:31:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí