Ze dna

Ze dna

Anotace: ...

Chi se skrýt a nemá kam,
chci se rozeběhnout
a neudělám jediný krok,
chci zmizet za hrizontem
a ztratit se v prázdnotě...
Chci zakřičet a nevydám ani hlásku,
chci v dlani sevřít nůž
nebo hrst bílých prášků,
chci sesbírat střepy své odvahy a...
Jsem bez Tebe, bez přátel,
bez smyslu života,
jsem sama, byla jsem sama
a možná i zůstanu sama...
Proč mám ještě žít...pro co, pro koho...
Proč mám ještě věřit...v co, v koho...
Píšu ze dna své duše...prázdnoty.
Bojuju sama se sebou,
snažím se zabít své "já".

...Možná ale ještě věřím.
Možná věřím až příliš na to,
abych se vzdala bez boje.
Autor fijalka, 01.05.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí