Zklamání

Zklamání

Anotace: Jo, a taky mám pořád blbou náladu. Nic mě nevychází. Takové malé vysvětlení s troškou ironie na konci. Mějte se

Já kreslívám si malůvky,
Tvojí něžné tváře;
a obouvám tak podkůvky,
jež s chladností žháře,
do nohou mě pálí

Slunce po nebi se válí,
a záře nočních červánků,
Tvé oči jemně šálí,
spolu s vůní heřmánku

Dva dravci na obzoru,
letí vstříc svým výšinám;
mi zabředli jsme do hovoru,
jenž v hloubi duše proklínám

Tvé srdce je mi otevřeno,
však pouze jenom zpola;
mé bohužel zahlceno,
prý „láska hory zdolá“
Autor Totenkopf, 09.04.2005
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí