Zpověď

Zpověď

Anotace: -

Zamrzlá zahrada,
rozpadlý domov,
život se rozplynul,
na mozaiku.

Černooká díra,
spadl do ní čas,
nic nejde tak rychle,
jak bych ctěla.

Radost snad zmizela,
přikryl ji žal,
spolu se nevyspí,
hořký je chtíč.

Láska má křídla,
tak uletěla,
zbylo mi jen snění,
záplata snad.

jehlu však nemám,
záplata čeká,
prach na ni dopadá,
zmanil se čas.

Nit času brozdá,
po bludišti,
kolik asi zbývá,
času...kdo mi...poradí...
Autor Aaliyan, 03.05.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, krásko, tak tohle se ti vážně povedlo. Jen pozor na ty překlepy, ubírá to na čtivosti a poutavosti. Ale nápad i zpracování dobré.

19.05.2007 12:49:00 | Sokolička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí