Radost ze smutku

Radost ze smutku

Anotace: napiš te mi komentář prosím, a jinak nevim prostě sem měla takovou zvláštní náladu znate to ne?!....

Moře je vlastně nekonečno slz,
lidí co trápí se a pláčí.
CO dělat nic nejde skrz,
projít by tak bylo snadné ale nic tak není.
Moře to místo kde slzy spočínají
a navždy odpočívají.
Tam se všechny skutálí
a stále tam se dokutálí.
Všechy slzi míří tam,
do toho místa plné vody a soli.
Je to krásné jak se třpytí,
jak slunce odráží se.
Vlastně slunce smich náš je,
všechny si nás zamiluje
tak jako mi to slunce
co hladí nás hebounce.
SLunce můj miláček
co se slzama tvoří moře hraje si.
Jak smutné a krásné dohromady to působí??
Pláč a smích? Radost z pláče!!!
Autor Kirsten, 04.05.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí