Neostýchej se

Neostýchej se

Anotace: ...a zkus jak chutná pohár vítzství /a zároveň prohry?/

zabij...

zabij, ale nespěchej
ten pocit vítězství si vychutnej...

neváhej...

přivoň si k pookraj naplněnému poháru,
jenž dostanou jen ty nejhorší
/svině/
svlékni duši z neprůhledného obalu
/pravila vlídně/
první odhodlání je vždy nejtěžší..

přivoň si,
šáhni si,
lokni si...
jak je libo...

máš na to právo
ze všech zůčastněných-
/a že jich bylo mnoho/
-největší
/tak do toho/

neostýchej se...
Autor Black.Giraffe, 04.05.2007
Přečteno 783x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měl jsem chuť zabít a ty jsi mě v tom podpořila... Díky a pro tuto chvíli ahoj...

11.05.2007 21:21:00 | Cot death

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí