Orchideje

Orchideje

Anotace: ***

1.
V hrudi mám závaží a ve dlaních písek,
sedím na zápraží a nevím jak dál.
Přesívám myšlenky a ředím je pláčem,
dusím se touhou spatřit tě dál.
Ref.:
Kolikrát jsme si to slíbili
a řekli,že budem věční,
jak hodně jsme se sblížili
a pak....osud práskl dveřmi.

2.
A bílé orchideje rozezvučí ticho,
to ticho něžné lásky, co jsi mi vzal.
Brouzdáš se trávou a trháš tam kvítí,
každé pak zvadne a nastane žal..
Ref.

3.
Ve stínu lampy dívka z porcelánu,
opodál holubička popelavá.
A každá chodí domů jenom k ránu,
z jednoho domu,kde byla i já.
Ref.
Autor jerabina, 06.05.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadný text, ještě jsem na něj nezapoměla

14.06.2007 22:30:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí