Naposled

Naposled

Anotace: Smutná báseň o beznaději člověka, který odchází bojovat za sny někoho jiného... a většinou... za lidskou blbost

Naposled řeknu ti, jak chtěl bych s tebou být,
jak moc tě já mám rád.
Naposled řeknu ti, jak chtěl bych s tebou žít,
jak ti lásku svou chci dát.

Naposled řekla mi, jak moc mě ráda má,
jak moc by se chtěla milovat.
Naposled řekla mi, co láska pro ni znamená,
co mi chtěla darovat.

Naposled řeknu jí, že s ní se ve snech procházím,
že není cesty zpět.
Naposled řeknu jí, že navždy od ní odcházím,
že je můj celý svět...naposled.

"Když je válka, celý svět je bojiště."
Autor Melinnor, 07.05.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano - válka je vůl.

14.05.2007 10:15:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí