Ztráta

Ztráta

Anotace: Když někdo ztratí lásku.. nezmoc a pocit viny... nastala tma pro jeho srdce...svíčka zhasla a přišel chladný závan vzduchu...

Květiny pláčou za soumraku,
domy se modlí před půlnocí.
Zpěv ozývá se z kamenného vraku,
zastavit kulku není mou mocí.

Na obloze Měsíc září,
chlad obklopuje její tělo.
Bezbolestně se na mě tváří,
sto andělů teskně pělo.

K zemi padá její ruka,
duše letí do nebe.
Nebyla to pro ní muka,
zima jí už nezebe.

Teď odchází daleko a pryč,
nevrátí se nikdy více.
Osud vzal na mě krutý bič,
už dohořela její svíce...
Autor Melinnor, 07.05.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale s citem...

14.05.2007 10:13:00 | Bíša

Mnohdy se modlívám, aby i ta moje už dohořela.

08.05.2007 01:17:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí