Let do pekel

Let do pekel

Anotace: -

Skláním se nad propastí.
Celá je tmavá a dna nedohlédnu.
Život můj nic už nevěstí.
Skočím tam! Strachem blednu!

Atmosféra smrti prostor obestírá,
Svíce dohasíná, plamének slábne.
Myšlenky poslední, čert anděla stírá.
Sám ďábel ten plamének zhasne.

Rozpínám ruce, odraz a let do pekel,
Tisíckrát ozvěna výkřiku Sbohem!
Jenom jsem žil, ale proč nevěděl.
Ten výkřik navěky, bude znít kolem.

Náraz a konec, život je mojí minulostí,
Každý nechť sám, po svém se ho zhostí.
Autor Rick, 07.05.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Depresivní atmosféra :-)

07.05.2007 11:45:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí