Jazz

Jazz

Anotace: ....jetsli víte jakej je rozdíl mezi jazzem a blues tak mi to pls napište,mě to jen tak napadlo...

Už přikrádá se potichu
strašný noční děs
a anděl smrtí posedlý
hraje tichý jazz.

Bloudím sama tichou nocí
déšť zpívá mi do kroku
tohle je má poslední noc
dle andělova výroku.

Jsem jak ďábel zvrácený
z kterého je kněz
jsem ztraceným andělem,
jsem ten strašný jazz

Asfalt hladí moji tvář
už tu dlouho nebudu
svět o nic moc nepřijde
jen o další obludu.

Kolem hlavy teče krev.
Znám mnoho dalších horších hrůz.
A i přes hluk z krve slz
slyším změnu- z jazzu blues...
Autor Solitary Angel, 07.05.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí