směješ se

směješ se

Anotace: co na to říct?

Směješ se,že svatozář nemám
svojí duše se nikdy nevzdám
směješ se,že věrná nikomu nejsem
bloudím kvůli tobě lesem
Směješ se ža ztratila jsem anděla
že svědomí jsem neměla
Směješ se,že mě nikdo nemá rád
že zůstanu sama měla bych se bát...
Autor JOLINAR4, 07.05.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj se, sama nezůstaneš, hezké.

07.05.2007 22:03:00 | Liv

krásný, od srdce, není co dodat

07.05.2007 22:01:00 | Meiv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí