Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Tahle básenka souvisí s mou "povídkou" Drogy??. Stále vzpomínám a doufám .. :(

Vzpomínám na to, jak jsem tě viděla poprvé,
stál jsi tam v tom parku a zticha si byl.
Proč zrovna já teď cítím to co Ty už ne,
proč kvůli drogám jsi mě opustil.

Vzpomínám na chvíle společně prožitý,
stále tvou fotku u postele mám.
Vzpomínám, tenkrát to bylo složitý,
teď bez tebe to nejsem já.

Snad srdce mý mi tiše napoví,
kde hledat tě mám.
Kde ukrývají se tvý oči ledový,
kde svou lásku mám.

Doufám, že nastane den,
kdy se naše cesty propletou.
a já uvidím tebe po boku mém
a nebudu už dušičkou prokletou.

A možná až se sejdem,
nikdo z nás už nebude mít čas na otázky.
Jsme totiž propojeni osudem naší lásky,
a já věřím že se sejdem!

Láska hory přenáší a já ti pomůžu!!
Autor Luďka, 08.05.2007
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

od srdce a proto ocenitelné...:-)

09.05.2007 19:32:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí