Jen pro tebe...

Jen pro tebe...

Anotace: Nedělám chybu....? :(

Jednoho dne, zjevila si se tak sama,
nevěděl sem, zda je to sen či realita.

Stačil jediný pohled, a vím o co sem přišel,
celých devatenáct let, co jsem tě neviděl.

Přišla si tak náhle, kdy jsem to nečekal,
nechtěl sem tě už pustit, aby si mi neutekla.

Osud mi ale nepřál, a teď tu sedím sám,
přemýšlím o nás dvou, kdo mi tě vzal?!

Vím, odpověd znám již několik měsíců,
ale nemůžu být taky s tebou šťastný?!
Má mysl vzhlíží ke všem možným koncům,
ale mou samotu smrt nevyřeší!!!
Autor weedee, 08.05.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí