Mám tě?

Mám tě?

Anotace: nevím...

Celý den myslím jen na tebe, mám přání,
mohu být s tebou?
Je hřích milovat tě, přát si, snít...
být jen s tebou?

Chvilky, trávené jen ve dvou,
mají vzrušivý náboj,
nerad bych, aby byli pouhou...
mou prohranou bitvou!

Nadherný den?
Přestava že ležím a povídám si s tebou jen.

Proč nám osud nepřeje?
Moment, kdy jsem s tebou ani nemohu popsat,
vím to že jen...
tě níkdy nechci ztratit, a nepřestanu tě milovat!
Autor weedee, 08.05.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný...:)

30.09.2007 12:51:00 | Padající listí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí