Panák v koutě

Panák v koutě

Anotace: ....můj životní pocit...

Připadám si stará
jako hvězdy hynu
budu sedět v koutě
s pavučinou splynu

V životě už nespatřím
krutou slunce záři
zemřu sama v temnotě
úsměv v staré tváři

Andělé mi budou zpívat
ti stínové zrádní!
Bojím se jich, i když tvrdí
JEN MY JSME TI SPRÁVNÍ

pozoruju změny světa
sama přitom nedotčena
jsem hadrový panák v koutě
který žije v roce VČERA

Pavučiny starých časů
uvěznily moji tvář
pravdu musím v hlavě držet
navenek se dere lhář

Nebudu tak sedět věčně
snad jenom pár století
pak mě někdo najde v koutě
a odhodí do smetí
Autor Solitary Angel, 09.05.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrý popis stavu dušičky.

09.05.2007 15:44:00 | Marfuša

to ani nejde komentovat, protože je to až moc... No prostě tvoje... velikej dík za to co píšeš...

09.05.2007 13:57:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí