Sv. Valentýna

Sv. Valentýna

Anotace: ....dostala jsem za úkol složit něco na Valentýna,no...

Na ruce mám prsten zlatý
od samotné smrti dar
naše svatba se už chystá
život končí- já jdu dál..

V šatech z křídel havraních
perly ze slz nemluvňat
jdu k oltáři ztracených
chcete mi v tom bránit snad?

Kytice jsou zvadlé růže
do vlasů dám pařát ptačí
čekám dlouho,teď se dočkám
temná smrt už ke mě kráčí

Stojíme tu ruku v ruce
a já sotva ano dořekla
tělo padá,duše letí
tam kam patří- do pekla

Někdo najde snad to tělo
pak pohltí ho černá hlína
domluvená svtba byla
na svatého Valentýna...
Autor Solitary Angel, 09.05.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téda... To se ti povedlo :-) Svatýho Valentýna přímo miluju... Ocucávající se párečky všude kolem... A samota... Ale tohle je krásný...

09.05.2007 13:54:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí