Babička

Babička

Anotace: ...

Babička

V houpacím křesle, v prázdném pokoji,
zůstala opuštěna blízkými..
V pěsti tiskne dřevěný růženec, dobře ví,
že cesta daleká čeká ji za chvíli.

Vrásčitá tvář, ruce roztřepané prací,
barevný šátek schovává její šedivé vlasy.
Hlas její je stále tišší,
kdepak, ani šum listí už neuslyší.

Její modré oči už nikdo nespatří,
žila tady, ale už do tohoto světa nepatří.
Co cítí nikomu nemůže už říct,
zůstala sama, nemá vůbec nic.

Najednou růženec dotkne se podlahy
a rozpadne se v prach,
babička zemřela, zpět se už nevrátí….
Samota byla její vrah!
Autor Kamili, 09.05.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsala jsi to hezky, něžně... ač smutný obsah...příběh... mnoha...

09.05.2007 14:04:00 | Teri Jane

moc hezké
opravdu až mrazí díky:-)))

09.05.2007 13:28:00 | chalcedon

Moc hezké, až mě zamrazilo...

09.05.2007 12:42:00 | Swetylko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí