Psí-přítelovo sbohem

Psí-přítelovo sbohem

Anotace: Přítel někdy prostě musí odejít.A to,že je to pejsek neznamená,že to bolí méně..

Psí-přítelovo sbohem

Měli jsme si navždy hrát,
ty na mě štěkat a já na tě smát,
oba jsme dokázali problémům sbohem dát,
když spolu mohli jsme světu utíkat.

Měli jsme si navždy po boku stát,
já tě rozmazlovat a hladit,
ty mi jak kašpárek na nervy hrát,
když spolu mohli jsme s nocí i dnem obcovat.

Měli jsme si navždy sbohem dát,
ty mi odejít
a já tu zůstat stát,
když spolu mohli jsme se s životem prát.

Teď vzpomínám na tvé vrtění ocásku,
na každou naši procházku,
na tvé bláznivé psí hry
i na tvé psovské sny,
na tvoje veselé štěkání,
rozpustilé kousání...
Chybíš mi příteli!
Autor shaakti, 09.05.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:´-(
Jdu dát obrovskou pusu svému miláčkovi, kterého už mám deset let a miluji ho každý den víc.
Co ještě dodat? :´-(

16.05.2007 07:43:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí