Těch nocí

Těch nocí

Anotace: ...

Těch nocí, kdy nezamhouřil jsem oka svá
Těch nocí, jež nikdo nekoupí ani neprodá
Těch nocí černých, prokletých
Těch nocí, kdy deprese vykvetly
Těch nocí, kdy hrála hudba ticha
Těch nocí, kdy srdce smutek slýchá
Těch nocí, kdy Kristus mě zabít přišel
Těch nocí, kdy boha modlit se jsem slyšel
Těch nocí zatuchlých časem
Těch nocí, kdy lano chystal jsem
Těch nocí, kdy oči měl jsem nateklé
Těch nocí, těch nocí v tom pekle
Těch nocí, kdy měsíc zářil žalem
Těch nocí, kdy do rána psal jsem málem
Těch nocí, kdy Ďábel na okno mi klepal
Těch nocí, v nichž ni minutu jsem nespal
Těch nocí, kdy kradli mi sílu démoni
Těch nocí, v nichž život růžemi nevoní
Těch nocí, jež srdce trhají mi dokrvava
Těch nocí, v nichž tělo mé se rozdrásává
Těch nocí, kdy chtěl bych a nemohu plakat
Těch nocí, kdy do Smrti chtěl bych se vlákat
bylo již příliš.
Autor Žiťa, 10.05.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí