Loučení

Loučení

Anotace: To jsem napsala pro mojeho kamaráda ze školy, který odejde brzy na vysokou školu do Prahy...a já si uvědomila, že i když je egocentrik, pesimista a potencionální sebevrah, tak že mi bude dost chybět :-(

Odcházíš moje černá básničko,
vesmíre tvůj, střede... já!
Neumíráš básničko,
jenže...

Tvé kroky vedou dále
po této strmé cestě osudu
Jednou se sejdem...
u posledního soudu

Srdce mé pláče moje smutná písničko
Bez úsměvu chodil´s kolem,
utíkal a zpět se vracel...
nikdy jsem tě nezavrhla písničko,
takže...

Nezapomeň, že někdo rád tě má stále
Jsi jen člověk, i když se skrýváš světu
Potkáme se... na černém snovém bále
a ta tři léta oživíme ku rozkvětu

Jsem tu vždy pro tebe má chmurná básničko!
Autor Rockinpiru, 11.05.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

11.07.2007 11:21:00 | už ne pernikova princezna

Moc krásná básnička...moc.

31.05.2007 09:46:00 | Azazen

MOc dufam, ze ich ozivite ...basnenka krasna,plna citu...

17.05.2007 18:19:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí