Žal, vzpomínky a prázdnota

Žal, vzpomínky a prázdnota

Anotace: vzpomínky bolí, prázdnotu newnímáte

Před sebou vidím Tvé dlaně
A vzpomínám na ně.
Jak se něžně dotýkaly,
A se zlobami potýkaly.
Pracovali pilně,
Vzpomínám snad mylně?
Byly hebké jako vodní hladina,
A hřejivé jako velká rodina.
Vzpomínky se časem ztrácí,
A hledají si novou práci.
Slzy schnou a odplouvají,
Jen fotky ke mně promlouvají.
Co ty ruce, co ten žal?
Kdes ho našla, kde se vzal?
Možná také odpluje, ale zůstane tu něco,
Co myslíš? Může to být kdeco.
Je to prázdnota, které chybí ruka.
Jsou to pro ni těžká muka . . .
Autor wigi.sama, 12.05.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nááádherná...

24.05.2007 13:49:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí