Těším se...

Těším se...

Anotace: Vyložte si to jak chcete..

Ukradls mi všechny mé blízké
Uvnitř mě je teď podivné prázdno
Všechny mé myšlenky jsou tmavočerné, míšené s nocí
Je mi tak teskno…
Chvíli mám vztek a chvíli se směju
Ve svých pocitech se nevyznám
Všechny nenávidím, pak jim zas přeju
Štěstí a lásku už nikdy nepoznám
Pláču, pak mám radost
Láska na mně zanevřela
Někdy nic neřeším, pak mě pohltí obavy a starost
Všechna má neděje uletěla
Teskním, zmítána žalem
Užívám si život plnými doušky..(!)..
Brodím se v bahně nicoty, co obklopuje mě kolem
Těžce stoupám na vrchol, pak padám z výšky
Jsem jen loutkou v moři života
Stejně jednou odejdu a všichni zapomenou
V mém bytí mne provází jen a jen samota
Až na samém konci toho moře budu snad konečně šťastná..
Těším se
Autor Adie.80, 12.05.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně vím, co tím myslíš... :)

12.05.2007 17:07:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí