Skrývám....

Skrývám....

Anotace: Nevím, co říct... Je to smutná věc...Ale ulevilo se mi..

Skrývám touhy za špinavými skly okenic.
Skrývám šmouhy na srdci lásky,
které chtějí všechno nebo nic.
Skrývám přání rozechvělých rtů,
ukrývám střípky roztříštěných snů.
Ukrývám smutek do smutečního závoje,
smysl života utek´ - vzdal to bez boje.
Doufám, že se jednou vrátí duše má ztracená,
doufám, že se jednou vrátí záchrana má jediná.
Skrývám závaží, jež mě táhne na dno,
i chabé světlo svíčky tmu rozzáří snadno.
Ukrývám smutek do ranní mlhy,
kdy mi do nebeského oparu stékají hořkosladké slzy…
Autor Megs, 12.05.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když se Ti trochu ulevilo,
máš prostor, by srdce opět žilo...

12.05.2007 22:47:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí