Tma

Tma

Anotace: když holt člověk má velkou depresi, pak asi píše tak moc pesimisticky....:-(

Černo, černá díra,
cítím tohle v hlavě,
do srdce se vtírá,
jsem asi na dně...

Kéž bych tak mohla umřít,
a trápení by nebylo,
ani jediné slovo by po mě nezbylo.

Tmu mám v očích, motá se hlava,
pomalu cítím, že padám na zem,
za všechno říkám si, můžeš si sama,
jsem blázen.

Tma tajemná a divná věc,
zavře za mnou celou klec.
Chci umřít spolu s bolestí,
kéž se mi tak jednou poštěstí...
Autor Aangela, 12.05.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I v té nejtemnější tmě je někde světýlko naděje...moc smutná, ale moc krásná

12.05.2007 18:53:00 | Deriem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí