Kdo zemře dnes?

Kdo zemře dnes?

Anotace: umírá tolik lidí a naprosto zbytečně... kdyžtak to okomentujte.. ráda bych věděla váš názor na to..

Jsou 2 věci co člověk musí udělat,
aniž by na něj někdo musel naléhat.
Narodit se a zemřít.
Ale někomu se nechce žít.

A dívete se vlastně?
Vždyť skoro nikdo nežije přirozeně šťastně.
Každýmu k tomu pomáhá hulení nebo chlast,
to je pro všechny jediná slast.

Všude je to samá přetvářka,
na každýho narážka.
Války kvůli hudebním stylům,
kvůli marným slibům.

K čemu to je?
Mě je z toho už zle.
Všude samá diskriminace,
a pak tu má někdo žít sladce.

Děláte si srandu?
Ale někdo ještě má srdce místo ledu.
Těch lidí je málo,
copak vám všechno za tohle stálo?

Za smrt těch,
co neskrývají brek,
těch, kteří neskrývají pocity,
a jsou jiní nežli vy.

Odsuzování a zabíjení za barvu kůže,
proč i kvůli tomu někdo zemřít může?
Vzhled není to hlavní,
ale ta krása vnitřní.

Všude samé hádky,
u každýho přetvářky,
neustálé lži a války,
přepadání mezi temnými baráky.

Co z toho máte?
Co máte z toho zničit EMOboye?
Řikáte si přátele a do zad nůž vrážíte,
se styďte!

Copak se vám to líbí?
Když si někdo kvůli vám žiletkou žily ničí?
Přetvářka je ubohost,
proto vy jste chodící zoufalost...
Autor D.a.r.k-A.n.g.e.l, 12.05.2007
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, povedlo se ti to, Angel :)
Ve světě je opravdu moc ošklivých věcí,ale nemusí je dělat všichni..

29.11.2008 23:19:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí