Samota...

Samota...

Anotace: co dělám?...

Sobotní večery trávím zcela sám,
i když jen tebe v hlavě mám.

Přemýšlím, proč nemohu být s tebou,
když v mém srdci jsi jedinou.

Pověz co mohu udělat pro tebe jen,
abych nemusel sám na procházky ven?

Doufám, že víš co je to samota?
Stačí se zeptat, mohu mluvit zkušenostma.

Proč najdu perfektní holku, která mě nechce?
Sem snad takový hrozný člověk?
Co jsem provedl tak zlého, že mě osud trestá?
Řeknu ti jen jedno, MILUJU TĚ! a to nikdo nezmění!!!
Autor weedee, 13.05.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí