Čekání

Čekání

Anotace: ach to je doba....

Znám tě dlouho již,
ubíhá týden za týdnem,
proč nejsi mi blíž,
proto tu teď chodím sám prázdným bytem.

Měsíc jde za měsícem,
a stále tě u sebe nevidím.
Řekni mi prosím jen,
zda se mi splní můj sen?!

Věř, že to smysl má,
i když jiného vedle sebe máš.
Neříkám, že jsem já ten lepší,
ale určitě tebe víc milující!

Už jsem smíření s tím,
že celý život jen čekám.
A celé dny jen přemýšlím a sním,
o tom, jak tě nejšťastnější udělám.

Možná se ptáš proč tohle všechno,
když je polno jiných....,
ale mé srdce má místo jen pro jedno,
a to pro nejkásnější bytost....TEBE!!
Autor weedee, 13.05.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí