Možná

Možná

Anotace: Má první báseň

Možná někdy je krásný svět,
a rozkvétá jako jarní květ.
Den co noc můžeš spát,
den co noc můžeš se smát.
Hvězdy jsou k tobě laskaví,
vyslyší tvé tajemství.
Podívám se do nebe
A vzpomenu si na tebe.
Přijde pak zapomnění
A náhle splynutí.
Je vše stejné
a jako dřív hezké.
Někdy to přestane,
Ale teď je chvíle naše.
Vše co se prožije je cizí,
Stejně tak jako splanutí.
Autor Poeticrose, 14.05.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí