TMA

TMA

Anotace: ------

Z jakého důvodu odcházíš
a tvůj svět se před očima rozchází.
Tma která je průzračná
tě stále víc proklíná.
Světlo které jen pronikne,
brzy už zanikne.
Ty odejdeš
a napořád se rozplyneš
Autor Poeticrose, 15.05.2007
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí