Temnota

Temnota

Anotace: báseň/nebáseň .. neberte to pesimisticky - je to jen můj styl psaní. ;-)

..............Temná, temná
........ ...hlubina bezedná!
...........Za noci - za dne,
.........temná - leč nádherná!
..........Mnoho odstínů černi,
.........světlo temné jak svět
................Proč?
............Krouží vrány
.. .......krouží nad bojem
...........Čekají, čekají,
.....smrt se blíží z povzdálí
...........Blíž a blíž,
...........už jen krok!
..............Proč?
..........Ten svět znám!
........Nádherný, nádherný!
..........Černý a bezedný.
............Toť můj svět.
.............Černá růže,
.............temný květ.
...............Proč?
...........Upadá, upadá,
.......na svět sedá temnota.
.........Jiskřivá! Úžasná!
...........Tak tajemná!
............Chci utéct
................a
...........chci tam být
..............Proč?
..........Je to MŮJ svět
Autor Ange Gardien, 15.05.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí