Rally

Rally

Anotace: :-)

Říkají o nás,že jsme blázni,cvoci,sebevrazi.
No říkej nám jak chceš,ale my jsme závodníci.
Nikdo z vás nemá tušení jaký to je skvělý pocit.Když nám dají povel ke startu.
My sešlápnem pedál plynu až na podlahu.
Na tachometru 200 za hodinu zařazenou pětku.
Adrenalin na 150 procent.Pane jo to je pocit.
Krajina se rozpíjí.V tom zničehonic prudká zatáčka.Rychle brzda.
Auto tancuje si break dance.Kurva to seš ...pak rád,že jsi to vybral.
Jedem dál otáčkoměr lítá jako by ho právě bodla vosa sotva dejcháš.
A přitom ani nevíš kam se ženeš.
Ale mi to víme,jedem pro věnec,jedem pro pohár.Pro dobrý umístění.
Bacha prudkej kopec levá 2.Brzda,brzda plyn.Toč,toč,ať jsme zase první.
Když jsi pak na tý bedně věšej ti na krk ten věnec a šampáňo teče.
To je vončo pro co se ženeme.
Pak vypneš vítá tě realita zpět.
Ty seš rád,že při tobě Pánbůh zase stál.
Strach je v nás pokaždý,když sednem za volant.
Ale ten pocit,utěk z reality nám nikdo nemuže vzít.
Ten je v nás.Dvě hodiny na trati,dvě hodiny mezi životem a smrtí.
Ale my do toho půjdem zas a zas.Nás to kurva baví.
Jednou to nevyjde,jednou to Pánbůh nestihne.
Ale co to je fuk ta bedna a ten věnec je pro nás nejvíc.
Pak dejte mi na hrob Nápis zde leží magor co žil pro rally.
Ale teď,teď jsem ještě pořád ZÁVODNÍK...(T)
Autor UNKSON, 21.06.2013
Přečteno 989x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré

06.03.2019 07:54:02 | Soumuel

Klidně by se dalo jako monolog jezdce - náboj tam jde vidět

14.12.2013 02:21:02 | s.t.e.r.e.o

Rallye fandim.. A ty dvě nádhery? Když stály kde němely... co na to říct

21.06.2013 17:38:57 | RonaldFízli

Tak pozdravuj Henriho Toivonena a spol. :)

21.06.2013 17:28:01 | First Das

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí