Aduš válí

Aduš válí

Anotace: Jak Aduš olympiádu vyhrála.

Dnes byl ten osudný den,
který byl pro ni utrpení jen.
Nervy a strach, joo to měla,
nemyslela vůbec na to, jak bude skvělá.
Přišla tam, jak probíhalo to nevím,
ale ona v žádném případě nepoleví.
Po několika snad i hodinách,
vylezla a připadala si jak v mokřinách.
Její nervy rázem opadly,
telefon spadl ji mezi sedadly.
Vyhlášení vítězů je tady,
začalo hned svědění brady.
1. Místo ozvalo se, její jméno zaznělo,
srdce jí bouchlo, jako dělo.
Velikou radost, ač to nepřizná má,
jsem rád, že tak chytrou kamarádku mám
Autor Hoři, 25.03.2015
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí