Česko vs. Švýcarsko

Česko vs. Švýcarsko

Anotace: Závěrečný zápas ve skupině a boj o první místo!!!

Sbírka: Češi ku finále krok!!!

Češi v bojích trochu změkli
první prohře tak neutekli
góly zatáhli za ruční brzdu
zklamali jsme na nájezdu

Stále však můžeme první být
dnes však musíme zvítězit
na hrudi Čecha je přetěžká tíže
musíme porazit helvétské kříže

Snad naděje brzo se nevypaří
jelikož soupeřem budou nám Švýcaři
oni o postup ještě bojují
brusle nabroušené bojovně obují

Bude to boj doslova na krev
Čech se však nezdá, rve se jak lev
ve skupině naposled pojďme je podpořit
dneska se Čechům musí už zadařit

Společně národ v 11.15 fandí
tak pozor...ticho...Čech se Švýcarem právě teď randí!!!
Autor osztravak30, 17.05.2016
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí