prozření

prozření

Anotace: smutně s nádechem erotična. Já vím, neobvyklá kombinace ...


čekám
a smilné nekonečno mě posílá
někam
za čáru přílivu a vlnolam

smekám
za smrt a smrtí život
a já vám
děkuji že občas přišlo mé psaní vhod

doufám
jako lelek v lelka a v několik skic,
v muže i ženy vesele souložíc
vlastně nevím o životě nic
co není téma pohlednic

přijít k nim
a dotknout se prozřením ...

Autor Marcone, 13.07.2016
Přečteno 716x
Tipy 7
Poslední tipující: Laika, Fany, Ormissia, Kett, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí