Kometa Brno

Kometa Brno

Anotace: ...

Tak se mi zdá,že sezona 15-16 byla špatná,Kometa byla na jednou matná.
Hra ta byla tragická,někdy velmi komická.Nakonec jste hlavy zvedly,Pardubice sice vyhrávali ale pak zbledly.Každou sezonu není jen posvícení bojovali jste do konce a to se cení.V srdci mém jiskřička modrobílá vzplála,aby Kometa vyhrála titul moc bych si přála.
Autor NezNámý, 09.11.2016
Přečteno 788x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí