Sonet o dýni

Sonet o dýni

Anotace: aneb jaké na mě má důsledky učitelství a maminčina neodolatelná touha vařit z dýní.

Máme doma dýni,
leží dole v skříni.
Za chvilku bez předsudků
bude ležet v žaludku.

Polévku či dobrý koláč,
sladko, slano, vlastně nač?
Jak teď dýně zbavit spíž,
v žaludku nám leží spíš.

Po velmi dlouhém rozmyslu
dospěli jsme k úmyslu
zprvu půlit dýni.

(Ale co to? Dýně... shnila!)

A tak naše dýně slavná
halloweensky vydlabaná
vyděsila tchýni.
Autor lady oToman, 22.10.2012
Přečteno 1579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí