Tichotepec

Tichotepec

Anotace: Then the rainstorm came over me...

Světla stínem chtěl bych mřít
po nesmírných zákoutích,
kde se vůně nermoutí
za niterný větrozpyt.

Nepoznat tak smutku jas,
ni dvé černých tůní,
vždy při novoluní
sám se krást bažinou krás.

Netoužím než kopat rov, 
ukryt za zdí, tichý,
a pro soucit lichý
neznat pravdu prázdných slov.

Autor A. L. McCawley, 24.11.2012
Přečteno 1036x
Tipy 10
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, whiolet, Dameira, Sýkorka07, Tanecnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé

22.02.2013 22:20:35 | whiolet

Světla stínem chtěl bych mřít
po nesmírných zákoutích,
kde se vůně nermoutí
za niterný větrozpyt.


tak tahle část super!

27.01.2013 16:59:42 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí