Poraněný žabáček.

Poraněný žabáček.

Anotace: Bolavá nožička.

Volá žabák na žabičku,
nemocnou já mám nožičku,
malý úraz, to se stává,
na nohu mi šlápla kráva.

Straka, když se domu hnala,
na cestu moc nekoukala,
promiňte, hned zabučela,
já vás v trávě neviděla.

Ošetření zajistila,
mlékem účet zaplatila,
o mé zdraví moc se bála,
hodinu tam proplakala.

Na louku mě vezla klusem,
jel jsem kravským autobusem,
smutné oči Straka měla,
odškodnit mě tuze chtěla.

Bylo mi ji vážně líto,
proto tvrdím, nebolí to,
oddechla si kravka milá,
pak mě vroucně políbila.

Autor Psavec, 10.03.2015
Přečteno 1380x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí