Kocour a koťata

Kocour a koťata

Anotace: Tak na neposedy.

Spadl kocour do kaluže,
tuze ho to prudí,
nachladit se prý on může,
voda moc ho studí.

 

Na sluníčku nyní leží,
kožíšek si suší,
koťata hned k němu běží,
odpočinek ruší.

 

Kousají ho do ocásku,
olizují uši,
nezvedenou má tu chásku,
zápasy je vzruší.

 

S hrátkami se kocour smíří,
občas tiše vrčí,
ke kaluži s nimi míří,
všechny je tam strčí.

 

Koťatům se kocour směje,
jakou jim dal školu,
slunce dále pěkně hřeje,
jdou se sušit spolu.

 

Autor Psavec, 06.07.2015
Přečteno 1505x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, MARKO, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí