Štěně a kočky

Štěně a kočky

Anotace: Štěňátko si poradilo.

Běží štěně podél plotu,
za sebou má koček rotu,
našlo pěknou kostičku,
rychle míří k rybníčku.

Pokud se mu útěk zdaří
voda kočkám plány zmaří,
jemu mokro nevadí,
lupiče však odradí.

Pod nohama bláto stříká,
už je skoro u rybníka,
kočky zlostně prskají,
dále jít chuť nemají.

Štěně si kost uchránilo,
což ho velmi potěšilo,
teď si bude hodovat,
nemá už se čeho bát.
 
 
Autor Psavec, 29.09.2015
Přečteno 1774x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí