Youtube

Youtube

Anotace: Oblíbená stránka všech teenagerů v kostce...

Jedna stránka na ,inťáku´
kouzlí úsměv na tváři,
a každý kdo objeví ji
na vrcholku jeho zájmů
slovo YOUTUBE zazáří!

Před deseti lety asi
svědky byly stovky očí,
vznikl youtube, dobrá zpráva
pro všechny co rádi točí

Let´s playe a beauty vlogy,
challenge či denní pogy.
Když se něco bude líbit,
každý ti lajk může slíbit!

Hoggy, Gogo, Exploited,
videi uchvátí hned!
Youtubeři CZ/SK,
všichni jásaj, kdekdo tleská!
Autor Kacullka, 21.01.2016
Přečteno 3054x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré, kde všude lidé shání inspiraci ;)

22.01.2016 21:56:29 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí