Vánoce jsou svátky klidu

Vánoce jsou svátky klidu

Anotace: Taková sranda pro děti jako na školní besídku.

Vánoce jsou svátky klidu.
vyzkoušejte naší třídu,
už toho umíme strašně moc.
teda, co se týká Vánoc.

Netuším sice kde leží Dněpr,
ale už vím jak se kuchá kapr.

Já nepoznám admirála babočku,
upeču ale senzační vánočku.

Těžko bych spočítal délku všech úseček,
nazdobím ale nádherně stromeček.

Opravdu nepoznám jediný derivát,
ale mám recept na jedinečný salát.

Nevím sice přesně kde je hrad Kost,
o tahání kostí z krku vím ale dost.

Neznám práva a povinnosti co má poslanec,
ale od neděle vím jak uhasit adventní věnec.

Tatínek má rád Vánoce, chemii a rum,
lili jsme spolu plumbum.
Autor veršovánek, 04.12.2016
Přečteno 1595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí