Mravenec a lívanec

Mravenec a lívanec

Anotace: Chudák mraveneček.

Nese domů mravenec,
velikánský lívanec,
prý se o něj rozdělí,
při snídani v neděli.

Cesta byla daleká,
když šel kolem potoka,
smekly se mu nožičky,
tak spadl do vodičky.

Pluje tady lívanec,
na něm sedí mravenec,
jak teď končí básnička?
Oba spolkla rybička.

Autor Psavec, 13.04.2017
Přečteno 2414x
Tipy 2
Poslední tipující: piťura, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí