Myšák u televize

Myšák u televize

Anotace: Kocour asi na televizi nekouká.

Sedí myšák u telky,
skvěle on se baví
kocoura honí včelky,
požitek to pravý.

Grotesky moc miluje,
tam se myškám daří,
vše, co kocour plánuje,
vždycky někdo zmaří.

Pak se vydal  do spíže,
chvíli se tam zdrží,
sýry jenom olíže,
dietu prý drží.

Sotva stačil přivonět,
už se kocour žene,
proto rychle prchá zpět,
k díře vytoužené.



 
Autor Psavec, 15.01.2018
Přečteno 2364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí