Dítě z obrázku

Dítě z obrázku

Anotace: Báseň o dítěti z obrázku

Sbírka: Plamínky čechravy

Na obrázku veselé je dítě
líčka se mu smíchem rdějí
jen škoda, že teď nevidí tě
i všechny věci co se dějí

Růžové tvářičky jsou od červánků
čisté šatičky jak první sníh
jenž voní zdá se po heřmánku
tvoje ústa jak půlměsíc zdobí smích

Blonďaté vlásky,jenž dotýkají se zad
dlouhé lokny div nevylezou z obrázku
když den se potichu do pokoje vkrad
nevydalo dítě ze sebe ani hlásku
Autor Petr27, 21.04.2019
Přečteno 587x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, BaZiNgA, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V druhé sloce máš tři krát jak, ale hodně vydařená báseň. Ta poetika se mi líbí.

21.04.2019 22:03:03 | šerý

díky za tip zkusím pozměnit :)

21.04.2019 22:03:50 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí